Mopsi kukkaseppele päässä -koristekuvio
Mopsi kukkaseppele päässä -koristekuvio Mopsi kukkaseppele päässä -koristekuvio
Mono-Quick

Mopsi kukkaseppele päässä -koristekuvio

4,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Itseliimautuva ja/tai silittämällä kiinnitettä suloinen koristekuvio: mopsi, jolla on kukkaseppele päässä. Ulkomitat: korkeus 52 mm ja leveys 55 mm.

Käyttöohje: Kuvio on kuin tarra, se irroitetaan suojamuovista ja painetaan kiinni haluttuun kohtaan. Silittämällä lisätään kiinnityksen pysyvyyttä, erityisesti jos vaatetta pestään paljon. 

Silitysohje: Aseta kuvio paikalleen tasaiselle alustalle. Peitä kuvio silitysliinalla ja silitä kuumalla (kolme pistettä) silitysraudalla 60 sekuntia. Toista myös toiselta puolelta. Anna jäähtyä ja lisää tarvittaessa muutama ommel varmistaaksesi kuvion pysyvyys. Älä silitä kuviota kankaisiin, jotka eivät kestä kuumaa silitysrautaa vaan ompele se niihin.

Silitysmerkeillä korjaat, koristelet ja tuunaat helposti vaatteita sekä asusteita. Sopivat monille eri kankaille, jotka kestävät silityksen. Aroille kankaille ommellaan silityksen sijasta. Voidaan käyttää esim. laukun, pipon, housujen ja takin tuunauksessa, vain mielikuvitus on rajana. Tarrakuviot voit kiinnittää vaikka seinälle tai kirjaan. Helppoa ja nopeaa!

Paino:
4.5 g
Arvostelut 0 arvostelua