Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri
Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri
Blockwallah

Turkoosikuvioinen läpikuultava luomupuuvillatrikoo, 1 metri

Painokuvioitu 100% luomupuuvillatrikoo, 1 metrin pala

13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 12 - 18 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ihanan pehmeä ja ohut 100 % luomupuuvillatrikoo. Kangas on 1 metrin valmispala, leveys 160 cm. Kankaassa on vaalealla pohjalla geometristä turkoosia kuviointia. Pohjakangas on läpikuultavan ohutta ja kuviointi peittävää. Koska kangas on niin ohutta ja pehmeää, se sopii hyvin rypytetyksiin, pehmeisiin laskoksiin ja kerrosmaisiin kevyisiin kesävaatteisiin. Viimeisessä kuvassa koko kangaspala on kiedottu mallinuken kaulan ympärille.

Kangas on yhteen suuntaan joustavaa single jerseytä (eli sileä neulos, jossa on selkeästi erilaiset oikea ja nurja puoli). Koska kankaassa ei ole mukana elastaania, se joustaa vain kankaan leveyssuuntaan.

  • Koostumus: 100% luomupuuvilla.
  • Yhden kangaspalan paino on n. 150 g 
  • Hoito-ohje: 60° konepesu, kahden pisteen silitys

Pakkauksessa on kangasta 1 metri, leveys 160 cm. Kankaat on valmiiksi pakattu metrin paloina, joten jos tilaat 2 kpl saat kaksi metrin palaa.

Kankaat tulevat kalkutalaisesta perheyrityksen puuvillatuotannosta. Puuvilla kasvatetaan tämän perheyrityksen omilla pelloilla ja se kudotaan myös perheen omassa tuotannossa. Kankaat on valmistetettu luomupuuvillasta, tuotettu eettisesti ja tuotannon jokaisessa vaiheessa noudatetaan reilun kaupan periaatteita.

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua