Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa
Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa
Blockwallah

Kuviollinen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa

80 cm leveä intialainen luomupuuvillaneulos 10€/m

1,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ihanan pehmeä intialainen interlock-neulos 100% luomupuuvillaa. Kankaan leveys on noin 80 cm. Kankaassa on valkoinen pohja ja musta kuviointi, jossa on lintuja ja puita.

Kankaan kuviointi on tehty perinteisellä intialaisella tuhansia vuosia vanhalla block-print menetelmällä. Kuviot on painettu käsin Blockwallahin oman tuotannon puuleimasimilla. Kankaassa näkyy käsityön leima.

Kangas laskeutuu todella kauniisti ja se joustaa vain kankaan leveyssuuntaan. Kangas sopii hyvin paitoihin, hameisiin, joustaviin mekkoihin, oloasuihin, yöpukuihin yms. 

  • Koostumus: 100 % luomupuuvilla
  • Paino: n. 200 g / m²
  • 60° konepesu, kahden pisteen silitys
  • Leveys 80 cm
  • Valmistettu Intiassa

Kangasta myydään 10 cm tarkkuudella, minimitilaus on 3 kpl eli 30 cm.

Huomaathan, että hinta on 1 € / 10 cm. Jos haluat ostaa metrin tilaa 10 kpl, jos haluat ostaa 1,70 m tilaa 17 kpl, jne. 

Kankaan metrihinta on 10 € / m.

Kankaat tulevat kalkuttalaisesta perheyrityksen puuvillatuotannosta. Puuvilla kasvatetaan perheyrityksen omilla pelloilla ja kudotaan perheen omassa tuotannossa. Kankaat ovat valmistetettu luomupuuvillasta, tuotettu eettisesti ja tuotannon jokaisessa vaiheessa noudatetaan reilun kaupan periaatteita.

Paino:
15 g
Arvostelut 0 arvostelua