Nokkoslanka, noin 100g vyyhti
Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti Nokkoslanka, noin 100g vyyhti vaaleansininen vaalea violetinsininen violetti sireeninlila roosa lämmin vaaleanpunainen aprikoosi lämmin keltainen maissinkeltainen lämmin luonnonvaalea hiekanruskea
Blockwallah

Nokkoslanka, noin 100g vyyhti

Tuotetta rajoitettu erä.

Eettisesti tuoteettu 100% nokkoslanka

11,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

100% nokkoslanka on täysin orgaanista ja se soveltuu neulontaan, virkkaukseen ja kankaankudontaan. Nokkoslanka on todella kestavää ja lanka pehmenee huomattavasti 5:n ensimmäisen pesukerran jälkeen. Nokkoslanka on myös lämmintä ja siitä valmistetaan mm. kasseja, asusteita, vaatteita, pitsejä. Lisäksi nokkoslanka on koinkestävää eikä homehdu- siksipä se on oiva myös kosteissa tiloissa, kuten pesukintaissa, saunan lauteilla ym. Lankaa voi halutessaan myös värjätä itse. 

  • Yhdessä vyyhdissä on noin 100g lankaa eli reilu 200 m. Vyyhtien koko vaihtelee hieman.
  • Vesipesu 60° 
  • Puikkosuositus 3-4 mm

Nokkoslanka on kehrätty Himalayan nokkosesta, mika on pidempikuituista kuin Suomessa kasvava nokkonen. Nokkoslanka on eettisesti tuotettu Nepalissa pienessä kylässä ja se työllistää useita naista antaen heille reilun kaupan mukaisen palkan.Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Uusimmat tuotteet