Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri
Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri
Blockwallah

Sini-harmaakuviollinen luomutrikoo, 1metri

13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ihanan pehmeä eettisesti tuotettu luomupuuvillatrikoo. Kangas on 1 metrin valmispala, leveys 170 cm. Kankaassa on harmaa pohja, jossa on sinistä kukkamaista kuviointia. Kangas on kahteen suuntaan joustavaa single jerseytä (= sileä neulos, jossa on selkeästi erilaiset oikea ja nurja puoli). Kangas sopii hyvin t-paitoihin, toppeihin, joustaviin mekkoihin, yöpukuihin, legginseihin yms. 

  • Koostumus: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
  • Paino: n.190 g / m²
  • Hoito-ohje: 40° konepesu, kahden pisteen silitys

Pakkauksessa on kangasta 1 metri, leveys 170 cm. Kankaat on valmiiksi pakattu metrin paloina, joten jos tilaat 2 kpl saat kaksi metrin palaa.

Kankaat tulevat kalkutalaisen perheyrityksen puuvillatuotannosta. Puuvilla kasvatetaan tämän perheyrityksen omilla pelloilla ja se myös kudotaan perheen omassa tuotannossa. Kankaat ovat valmistetettu luomupuuvillasta, tuotettu eettisesti ja tuotannon jokaisessa vaiheessa noudatetaan reilun kaupan periaatteita.

Paino:
320 g
Arvostelut 0 arvostelua