Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri
Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri
Blockwallah

Sinikuviollinen luomutrikoo, 1 metri

14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Ihanan pehmeä sinisävyinen luomupuuvillatrikoo.  Kangas on 1 metrin valmispala, leveys 167 cm. Kankaassa on vaaleansininen pohja ja sini-valko-harmaata kuviointia. Kangas on kahteen suuntaan joustavaa single jerseytä (= sileä neulos, jossa on selkeästi erilaiset oikea- ja nurja puoli). Kangas sopii hyvin t-paitoihin, toppeihin, joustaviin mekkoihin, yöpukuihin, legginseihin yms. 

  • Koostumus: 95% luomupuuvilla, 5% elastaani
  • Paino: n.190 g / m²
  • Hoito-ohje: 40° konepesu, kahden pisteen silitys

Pakkauksessa on kangasta 1 metri, leveys 167 cm. Kankaat on valmiiksi pakattu metrin paloina, joten jos tilaat 2 kpl saat kaksi metrin palaa.

Kankaat tulevat kalkutalaisesta perheyrityksen puuvillatuotannosta. Puuvilla kasvatetaan tämän perheyrityksen omilla pelloilla ja se kudotaan myös perheen omassa tuotannossa. Kankaat ovat valmistetettu luomupuuvillasta, tuotettu eettisesti ja tuotannon jokaisessa vaiheessa noudatetaan reilun kaupan periaatteita.

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua