Joustokanttinauha FOE, leveys 20 mm, useita värejä
Joustokanttinauha FOE, leveys 20 mm, useita värejä Joustokanttinauha FOE, leveys 20 mm, useita värejä luonnonvalkoinen musta beige vaaleanpunainen punainen pinkki violetti hennon vaaleanturkoosi turkoosi limenvihreä hopeanharmaa kullankeltainen

Joustokanttinauha FOE, leveys 20 mm, useita värejä

Joustokanttinauha 2€ / metri (myyntiyksikkkö 10 cm)

0,20 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Joustokanttinauha eli FOE ( fold over edge) on joustavaa nauhaa, jota käytetään reunojen huolitteluun joustavissa kankaissa. Nauhan toinen puoli on kiiltävä ja toinen matta ja kumpaakin puolta voi käyttää oikeana puolena. Nauhan keskellä oleva ura auttaa kääntämään nauhaa tasaisesti. Sopii hyvin myös olkainnauhoiksi.

  • Pesu 40°, yhden pisteen silitys. 
  • Leveys 20 mm
  • Koostumus: 70% polyamidi, 30% elastaani
  • 1 kpl = 10 cm

Joustokanttinauha taitetaan keskellä olevaa uraa pitkin kaksinkertaiseksi ja huoliteltavan kankaan reuna laitetaan taitetun nauhan väliin. Nauhaa voi venyttää napakamman lopputuloksen saamiseksi. Joustokanttinauha ommellaan kiinni joustavalla ompeleella ( esim. siksakilla), kaksoisneulaa käyttäen tai peitetikillä.  

Huomaathan, että hinta on 0,20 € / 10 cm. Jos haluat ostaa metrin tilaa 10 kpl, jos haluat ostaa 70 cm tilaa 7 kpl, jne. Nauhan metrihinta on 2 €/m.

Paino:
0.6 g
Arvostelut 0 arvostelua